Menu
Your Cart

Delivery Information

Rok Isporuke i kurirska služba:

Svi naši paketi se dostavaljaju AKS kurirskom službom. Paketi stižu do skladišta AKS-a u Kragujevcu istog ili narednig radnog dana od trenutka registrovanja porudžbine (ukoliko je porudžbina registrovana do 14 časova, biće poslata istog dana. Ukoliko je registrovana posle 14 časova, biće poslata narednog dana) i nakon toga se uglavnom u roku od 24h isporučuju po celoj Srbiji.

 

Napomena:

Porudžbine registrovane u petak ili tokom neradnih dana (vikend i praznici) šalju se prvog narednog radnog dana. (Dakle ukoliko nešto poručite u npr. petak, vaša porudžbina će biti spakovana i poslata u ponedeljak).

Uopšteni rok dostave je 1-2 radna dana.

 

 

Način Plaćanja:

Kada naručite robu na našoj stranici, svoju porudžbinu možete platiti na dva načina:

- u gotovini pri dostavi - plaćanje pouzećem

- uplatom na naš račun u banci, pošti ili bilo kom šalteru koji prima uplate

Uskoro ćemo omogućiti plaćanje karticom, no za sada to nije moguće.

 

Praćenje Paketa:

Pakete šaljemo kurirskom službom AKS. Ukoliko želite da pratite svoj paket, kontaktirajte naš korisnički servis i link za praćenje paketa će vam biti poslat.

 

Cenovnik Dostave:

Za sve porudžbine važi ista cena dostave, nezavisno od težine paketa. Cena dostave iznosi 350 rsd.

Ukoliko naručite u iznosu preko 5000 rsd, dostava je gratis.

 

Status porudžbine:

Prilikom registrovanja i obrade vaše porudžbine, prijavom na nalog koji imate na našem sajtu, moćićete da vidite nekoliko različitih statusa pošiljke.

 

Odmah po završetku kupovine, status vaše pošiljke će biti:

 

- Pending - ovo znači da je porudžbina registrovana na sajtu i čeka se dalja obrada.

 

- Processing / Processed - ovo znači da je vaša porudžbina u fazi obrade. Dakle, proverava se da li je poručeni artikal dostupan, pakuje se i priprema za slanje.

 

- Complete - ovo znači da je pošiljka uspešno zapakovana i predata kurirskoj službi za dalju dostavu. ( Complete NE znači da je pošiljka vama isporučena, već samo da je poslata)

 

Redje ćete moći da vidite i statuse:

 

- Uskoro dostupno - ovo se odnosi na artikal koji tek treba da stigne i onda bude poslat. Za više informacija proveriti odeljak 'Uskoro dostupno' na sajtu

 

- Preorder - ovo se odnosi na artikal koji tek treba da se poruči, stigne i onda bude poslat. Za više informacija proveriti odeljak 'Preorder' na sajtu

 

- Pretprodaja - ovo se odnosi na artikal koji tek treba da se poruči, stigne i onda bude poslat. Za više informacija proveriti odeljak 'Pretprodaja' na sajtu

 

- Refunded - ukoliko je status vaše porudžbine 'Refunded' to znači da je porudžbina ili otkazana ili je artikal vraćen, a vama je vraćen novac.


- Cancelled - ovo se odnosi na porudžbine koje su otkazane. Razlog za otkazivanje porudžbine može biti vaš odustanak od kupovine ili je mi možemo otkazati u slučaju da porudžbina iz nekog razloga ne može biti realizovana.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.